Website laden..

Met BUUF ga je terug in de tijd. Waar is de tijd gebleven dat je gewoon even bij je buren aanschoof om een hapje of een drankje te doen?

Ouderwets een hapje eten: een gezellige sfeer voor een zeer betaalbare prijs!

Beste BUUF,

Op het prachtige hoekje van de Zocherstraat en de Overtoom zit BUUF.  Dagelijks bereiden wij gezonde gerechten voor een zeer betaalbare prijs.

Bij ons kan je “even eten”. We hebben een aantal vaste gerechten en wisselende maaltijden uit de internationale keuken. Deze maaltijden zijn goedkoop, gezond én lekker. Daarnaast hebben we een BUUFfet met heerlijke verse gerechten waar je zelf een maaltijd kunt samenstellen.

Bijzonder aan BUUF is dat wij echt alles zelf maken. Wij koken graag met zo min mogelijk e-nummers op een ambachtelijke wijze. Van onze taarten tot aan onze ketchup, alles is uit eigen hand!

Met BUUF ga je terug in de tijd. Waar is de tijd gebleven dat je gewoon even bij je buren aanschoof om een hapje of een drankje te doen? Wie weet er nu nog dat BUUF de afkorting voor buurvrouw is? Wie kent tegenwoordig zijn buren nog? En waar kun je nog voor een habbekrats eten? Dus geen zin om te koken? Schuif gezellig aan bij BUUF om in de jaren ’60 en ’70 sferen te genieten van een verse maaltijd.

BUUF is een eetgelegenheid zonder bediening, hierdoor blijven onze prijzen laag. Je bestelt als gast gewoon aan de balie. De drankjes pak je zelf en wij roepen je, net als vroeger bij je thuis, als het eten klaar is! Ons doel is je te voorzien van een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd in een gezellige, ongedwongen sfeer.  Lekker en goedkoop eten Amsterdam kan dus nog bij ons. Graag zien wij jullie snel bij BUUF!

Ontdek Restaurant BUUF